Lägesuppdatering

Det var ett bra tag sedan man skrev här sist. Lite lätt ångestdrabbad när jag ser att det fortfarande går in en hel del tappra människor på bloggen dagligen för att mötas av samma gamla inlägg. Så, jag får dra igång med bloggandet igen, helt enkelt. Mycket som händer nu.

Numera är jag helt och hållet politiskt oberoende. Är inte med i något parti, men lika intresserad av politik ändå. Är viceredaktör på tidningen Nya Tider, en obunden veckotidning som satsar brett och satsar på presstöd. Arbetar på AlternaMedia som jag äger tillsammans med Vávra Suk, ett bolag som just nu är återförsäljare av Mikael Jalvings nya bok.

Tidningen tar mycket tid, men arbetar extra inom vården på olika ställen runt om i Stockholm nu innan tidningen har presstöd. Trivs jättebra, det är kul att ha kommit ut i arbetslivet. Att sitta framför datorn och göra grafik är kul, men man måste få sig en paus ibland.

Jag har lite bokplaner också. Åker ned till Sydafrika i mitten på januari och är borta en månad. Tänkte hinna med intervjuer och några rundturer i ghettorna, träffa sydafrikanska musiker och politiker. Tror det kommer bli intressant.

Det var en snabb uppdatering om läget.

För den som undrar finns Jalvings bok (nedan) för halva priset på http://www.absolutsverige.com

svei

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s