Länge leve fri press!

75A4F9B5-EC92-40BB-90DA-32C4FD5DB026

 

Nu har vi snart tryckt 150 nummer av Nya Tider. Tidningen utkommer varje vecka, är pålitlig som få, erhöll tredje nivåns presstöd efter idog kamp från en beslutsam redaktion och stöd från över 3000 prenumeranter.

Media är makt. Det har vi sett under en lång period. Media kan förändra opinionen, utmåla partier som onda eller goda, förändra människors liv, förmedla världsbilder som kanske stämmer med verkligheten, kanske inte. Media kan skapa skandaler när det behövs, media kan få folk att tro att majoriteten av invånarna tycker på ett visst sätt. Media kan enkelt få folk att tappa sitt självtänk.

Media kan också vara något som förmedlar en bild av det som är sant och rätt. Media kan återge sidor som sällan återges, lyfta fram sakfrågor som inte vågar lyftas fram i andra sammanhang, bryta tabun som bör brytas för samhällets bästa.

I dag ägs majoriteten av vår media av samma ägare, vilket gör dess makt ännu större. Gammelmedia har länge fått agera ostört, hetsa mot Sverigedemokraterna, hänga ut privatpersoner, styra agendan. Kritiker pratar om en smal åsiktskorridor, och visst stämmer det.

Med Nya Tider ville vi skapa en professionell och stark konkurrent till gammelmedia. Med presstöd i ryggen och stöd av våra läsare lyckades vi bli den presstödstidning som växte mest under föregående år. Personligen är jag både glad och stolt att vara del av en så professionell verksamhet som Nya Tider. Varje vecka levererar vi kvalitativa, unika nyheter blandat med så mycket annat som skapar en allsidig veckotidning. Vår kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Våra reportrar kastar sig på tåg och bussar för att leverera aktuella nyheter och granskande reportage till våra läsare. Vi erbjuder många personer trygga anställningar för sitt arbete för Sverige och fri press. Vi växer, vi blir bättre och bättre. Vi rekryterar och vidgar oss samtidigt som gammelmedia minskar och måste säga upp folk på löpande band.

Länge leve fri press!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Nya Tider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s