Varför jag inte längre är politiskt inkorrekt

cultureofvictory

 

Det hela började för ungefär ett år sedan, när Europas politiker drog sin agenda lite för långt. Att Sverige skulle vara mångkulturellt visste vi redan, men vi var inte riktigt beredda på totalt öppna gränser, terrordåd på nära håll och tusentals rapporter om kaos och brott på asylboenden. Några tomma byggnader kunde gott göras om till asylboenden i godhetens namn, men när 60 procent av en budget skulle hjälpa nyanlända att gå före i bostadskön – ja, då fick det vara nog!

Helt plötsligt började skribenter som tidigare vurmat för mångkultur att tala om ”kostnader”, att vi måste ”tänka till”. Politiker talade om en ”gräns”, att vi behöver andas. Ledarsidorna blev ”invandringsfientliga”. Gränskontroller, motverka radikalisering. Sverigedemokraterna blev landets största parti. Alternativ media växte sig ännu starkare, tidningen Nya Tider värvade advokater, författare och docenter till sin debattsida, sitter säkert på tredje nivåns presstöd och annonserar numera med helsidor i tidningen Buss som når ut i hela Sverige.

I Storbritannien rasade debatten om EU:s begränsande av självbestämmandet. I dagarna röstade man för ett utträde. Partiet Alternativ för Tyskland talar om en ”ny tid för Europa”, Marine Le Pen hyllar britternas folkvilja och Nigel Farage från UKIP ser om möjligt ännu mer nöjd ut på det senaste dygnets bilder än vad han annars gör.

I dag är det få politiker som skulle säga att de stöttar ”rebellerna” och ”frihetskämparna” i Syrien och Irak, som man gjorde för ett antal år sedan. I dag vet folket om att det inte är frågan om några stackars förtryckta människor som har gjort uppror mot en alltigenom ond regim. I dag vet man att ”rebellerna” går under namnet Islamiska staten och att det eventuellt kan vara en dum idé att finansiera dessa. Och eventuellt lika dumt att släppa in dem i landet.

Folkets demonstration, ett återkommande event för sverigevänner, blev en nagel i ögat för politiker likt Mona Sahlin och hennes svans av vänsterextremister. Man försökte splittra demonstrationen, tala om extremism och kopplingar. Dock utan resultat. Det är en glad samling människor som samlas i Stockholm och Göteborg, och en ännu större skara som stöttar varandra i sociala medier. Tillsammans är vi starka, det vet vi nu.

Nej, igår var jag politiskt inkorrekt. I dag är jag politiskt korrekt. Jag tycker, liksom de flesta med sunt förnuft, att självbestämmande är enda alternativet, att EU kan fara och flyga, att öppna gränser kommer leda till katastrof och att man måste vara antingen köpt eller urbota korkad om man underlättar IS framfart i Mellanöstern och Europa.

I dag är det politiker som Stefan Löfven och Gustav Fridolin som är politiskt inkorrekta i sin kamp mot folkviljan, där den största skräcken skulle vara en enkel folkomröstning.

Storbritannien idag, Sverige i morgon. Nåja, Sverige i övermorgon. Först står Frankrike på tur, kanske Tyskland. Ungern har redan valt sida. Vi går mot ljusa tider.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s