Kontakt

Kontakta mig gärna för frågor eller synpunkter om bloggen eller tidningen Nya Tider. Enklast når ni mig på min mail: sanna.hill@alternamedia.se eller via min Facebook-sida. Finns även på Instagram som Sanna Hill.


Annonser

13 responses to “Kontakt

 1. Thomas

  Fint å se at også kvinner er mer og mer aktiv i motstånden!

  Hilsen fra Tyskland!

 2. Magnus

  Hej mitt namn är Magnus,
  jag är utlandssvensk i Australien men läser alla era nyheter som verkar vara dom enda ärliga nyheterna. Superbt iniativ att starta stoppa pedofilerna vilken web sida är det? Har fortfarande alla familjemedlemmar och flesta gamla vänner i gamla Svedala och skulle om möjligt vilja varna dom om där finns en dömd pedofil i närheten av deras bostäder då dom inte läser nd.se vad jag vet. Tack och hej Magnus Örstadius, Mount Coolum, Queensland

 3. Fru Cecilia från Schweiz

  Hejsan,

  Jag är en svensk hemmafru, nationalist och traditionalist som alltid läser Sanna Hills texter, denna starka kvinna som kan se till våra intressen och vara en förebild för oss unga kvinnor. Jag och min familj har flyttat utomlands eftersom vi finner situationen i Sverige outhärdlig, vi tänker främst på våra barn som vi vill skall växa upp enligt kristna ideal. Sanna Hill ger mig som kvinna hopp och får mig att vilja flytta tillbaka till Sverige och kämpa! Dock önskar jag att Sanna ville ta på sig en kjol och sätta upp sitt vackra blonda hår! Yttre attribut är inte oviktiga för de skickar signaler till ungdomen om våra värderingar.Kanske får vi se henne i en klänning till sommaren, det väntar jag på! Många lyckönskningar Cecilia från Schweiz

  • Alexander Sjögren

   Hej fru Cecilia, tack för ditt trevliga inlägg. Om Gustav II Adolf inte mött hjältedöden vid Lützen, hade han krönts till tysk kejsare och då hade det germanska riket sträckt sig från Nordkapet till Schweiz och från Baltikum till Nederländerna. Så, din familj ligger fortfarande inom gränserna. Många seanre problem hade besparats.

   Jag tror inte att sköldmöerna Heid, Visna och Viborg hade klänning vid Bråvalla slaget. Sanna är en medkämpare och kamrat, dessutom glädjer hon oss då och då med en germansk fläta.

   Lycka till du också med din familj!

   Alexander Sjögren

 4. Anders

  God Jul och gott nytt år Sanna Hill du är stjärna för fosterlandet fortsätt så :).

 5. Saturnuspojken

  Tyvärr är det kanske dags att uppgradera dig lite. Det är nämligen så här att laptops är förlegade när det gäller att blogga! Blogga gör man nuförtiden via sin smartphone och fördelen med det är att du kan blogga var du än är och när du har tid! Slusats: Skaffa en smartphone!

  KRAM PÅ DIG!

 6. Aleksej

  Hej,Sanna! Jag läsar varje nummer ert tidning. Jag mycket tycker Nationell Idag! Hela artiklar öpnar sanning om situation i Sverige. Tyvärr , officiell massmedia meddelar bara 30% av sanningen! Med vänliga hälsningarna från Ryssland! Aleksej.

 7. Angående frågan om monarki. Det står man ska förtjäna sitt ämbete, vems ämbete syftar man på då? Statsministern eller talmannen? I en monarki ingår det många ämbeten då det är ett helt statsskick.

 8. Molle

  Definiera svensk Sanna, börja därifrån. När är man svensk, definitionen, tack.

 9. Mikael Storm

  Molle, vilken är DIN definition av svensk då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s